1 2 4 5 6 7 9 10

Fecioara

Fecioara in armonie

Calmi la exterior, nativii din fecioara te pot pacali mai bine ca oricare alt semn zodiacal. La interior sunt plini de energie, sunt in permanenta cautare, incearca sa perfectioneze continuu si sa rezolve orice trebuie rezolvat. Fiind un semn de pamant, fecioara este foarte practica si avand o calitate mutabila, este si plina de resurse.

Fecioarele au tendinta sa gandeasca prea mult. Ele pot gasi nereguli oriunde se uita, chiar daca nu este nimic de gasit. Totusi, deoarece isi masoara respectul fata de sine cantarind ce au realizat intr-o anumita zi, pot sa isi mareasca acest respect, acordand atentie in special lucrurilor la care se pricep. Atunci se vor considera implinite, avand dragoste, sentimente si alte lucruri importante de oferit celorlalti.

Nimeni nu este mai organizat decat o fecioara. In timp ce restul lumii se prabuseste in jurul lor, fecioarele fac calme lista cu ce a mai ramas. Si numeni nu este mai dedicat si mai dornic sa se asigure ca lucrurile merg bine pentru toata lumea. Fecioarelor le place munca si o fac foarte bine.

Fecioara in dragoste

Nu se poate nega faptul ca fecioarele cauta partenerul perfect, dar ele se bucura totodata, de placerile intimitatii, in special, atunci cand aceste placeri conduc la dezvoltarea personala.

Fecioarelor le place sa serveasca, asa ca vor face tot posibilul ca sa aiba grija de cei pe care ii iubesc. Uneori pot merge prea departe, astfel incat celui iubit nu-i mai ramane nimic de facut, dar deseori anticipeaza dorintele celorlalti cu o claritate uimitoare.

Fecioarele si sanatatea

Fecioarele cunosc multe despre vitamine sau aromaterapie. Ele stiu ce plante vindeca anumite boli si de ce antibioticul pe care il iei nu da rezultate in cazul racelii nesuferite.

Fecioara guverneaza intestinele si colonul si in aceste zone apar deseori probleme pentru acesti nativi. Sunt prea ocupate, au prea multe de indreptat, insa trebuie sa se opreasca periodic din ceea ce fac, ca sa manance, si trebuie sa se relaxeze in timp ce mananca. Trebuie sa li se aminteasca sa aiba grija de propria persoana, asa cum au grija de toti ceilalti.

Este foarte probabil ca nativii din aceasta zodie sa se imbolnaveasca atunci cand au probleme la serviciu, in principal din cauza dedicatiei lor fata de orice proiect.

Fecioarele au multa nevoie de vitaminele B-complex, care sa le ajute sa isi controleze anxietatea. In plus, au nevoie de PABA (acid para-aminobenzoic), care este important pentru mentinerea sanatatii intestinelor si pentru desfacerea si utilizarea proteinelor.

Cum sa recunosti si sa cuceresti o Fecioara la sala de forta - Cum ii recunosti: Fecioarele intotdeauna sunt curate si bine periate, chiar si atunci cand munca lor implica sa transpire. Nativii din acest semn prefera hainele din fibra naturala – nu ii vei vedea niciodata purtand polistiren. De obicei ii vei gasi in salile de yoga, tai chi sau Pilates. Sunt si profesori innascuti, si s-ar putea sa fie chiar profesorul tau de sala favorit. Cum ii seduci: Apropie-te de acest semn incet si respectuos. Cere-le sa iti recomande un exercitiu bun. Intreaba-i daca cunosc vreun bar bun prin zona. Daca Fecioara poarta un tricou cu o cauza nobila, pune-i intrebari legate de aceasta. Fecioara este una dintre cele mai sociabile zodii.

Fecioarele in camin

Casa fecioarei este curata, eficienta si organizata, dar asta nu face decat sa-i fie mai usor sa aiba grija de toti cei care intra in ea. Nu veti vedea o fecioara asezandu-se la masa decat dupa ce toti au de toate in farfurie, si chiar si atunci, este posibil sa se invarta de colo-colo, in loc sa stea jos sa manance alaturi de ceilalti.

Fecioara la serviciu

Nativii din fecioara pot fi niste planificatori foarte buni, buni organizatori si buni finalizatori, dar aceeasi inclinatie spre detalii ii poate face buni in orice domeniu in care isi folosesc mainile.

Cele doua categorii majore pentru fecioara sunt, domeniul sanatatii si slujbele care presupun putere de analiza. Fecioarelor le plac detaliile si exceleaza in sarcinile care necesita o munca orientata pe detalii.

Fecioara si banii

Fiind prinse in detalii, organizatele fecioare vor avea intotdeauna un cont echilibrat si deseori vor sti exact cati bani au in fiecare buzunar. Iata un domeniu in care nativii, cu ochiul lor pregatit pentru orice detaliu, pot avea tendinta de a fi foarte critice fata de propriile abilitati, dar, in realitate, nu sunt doar niste administratori de finante foarte buni, ci si unii foarte inteligenti, mentionandu-se in bugetul stabilit si nelasand loc pt neseriozitate. De fapt, veti constata deseori ca acele persoane care numara maruntisul sunt fecioare.

Deci...

Fecioara e un constipat, subiectiv, o acritura egocentrica si pisaloaga, zgarcita, care critica si analizeaza totul. Un mercurian critic si iritabil, obsedat de maruntisuri. Se simte obligat sa ii vindece pe cei bolnavi, sa ii salveze pe pacatosi si sa corecteze erorile de gramatica ale tuturor. Are talent sa dea sfaturi, pe care nu i le cere nimeni, cu aceeasi autoritate si viziune ca ale unei invatatoare.

Nu are pic de spontaneitate. E atat de ocupat sa corecteze pe toata lumea, incat nu poate sa isi vada propriile defecte. E semnul care este cel mai putin probabil sa isi recunoasca o greseala.

Are sindromul “nimic nu e suficient de bun vreodata”. Este incapabil sa se relaxeze si sa se bucure de viata.

Daca te certi, mai bine anuleaza orice alte planuri aveai, si comanda ceva de mancare ca oricum nu o sa se termine prea repede si nu o sa recunoasca partea lor de vina. Daca prin miracol le demonstrezi ca au gresit, o sa zica “vai, dar nu mi-am dat seama.. hmm.. asta schimba totul.. daca doar mi-ai fi zis de la inceput..” bla bla bla.. pana dimineata.