1 2 4 5 6 7 9 10

Gemeni

Gemenii in armonie

Gemenii pot fi amuzanti, inteligenti, rapizi si flexibili, dar si volubili, sarcastici, nestatornici si diabolici. Doua fete ale aceleiasi monede, gemenilor le este extrem de usor sa treaca de la una la alta si inapoi. In armonie, gemenii sunt niste maestri ai inventiilor, sunt inteligenti si adaptabili, si nu le e niciodata teama sa inceapa ceva nou. Dar aceeasi dorinta de a incerca totul poate sa-i faca imprastiati sau agitati, chiar neseriosi sau necunoscatori. In dizarmonie, gemenii se pot conduce singuri la epuizare emotionala sau pot avea senzatia ca nimic nu conteaza.

In varianta cea mai puternica, diversitatea lor de interese le aduce multi prieteni si multe experiente, iar mintea lor ascutita le permite sa le accepte pe toate. Poti fi sigur ca un nativ din gemeni va fi intotdeauna sufletul petrecerii.

Gemenii in dragoste

Semnul gemenilor este unul al relatiilor. Totusi, daca ne referim numai la dragoste, gemenii au atat de multe relatii, incat acestea par toate destul de neserioase. Nu trebuie sa crezi ca gemenii nu vor sa iti acorde toata atentia pe care ti-o doresti, ci pur si simplu nu o pot face. Se intampla prea multe lucruri interesante in jur. Ei pot fi parteneri ideali. Sunt incantatori, spirituali, generosi si sincer interesati de tine – pastrarea acestui interes este partea mai dificila. Cel mai bine este sa-i intampini pe terenul lor – spirit si imaginatie – si sa-i faci sa inteleaga ca pot sa aiba incredere in tine, avand incredere in ei.

Gemenii si sanatatea

Nativii sunt in permanenta in miscare, isi misca bratele ca pe niste aripi, cea mai mare parte a timpului, insa, in aceasta agitatie nu se pot opri sa miroase trandafirii, asa cum ar trebui. Gemenii guverneaza mainile, bratele, umerii si plamanii, aceaste grupari reflecta inca o data caracterul lor dual. Isi doresc sa zboare, sa respire adanc, insa, daca nu invata sa se relaxeze, toata aceasta agitatie poate sa ii duca la epuizare fizica si emotionala.

Cum sa recunosti si sa cuceresti un Geaman la sala de forta - Cum ii recunosti: Neobositi, gemenii nu pot sta niciodata prea mult intr-un singur loc; ei sunt aceia care fac 8 minute la bicicleta, 10 minute la banda rulanta. Acest semn este de asemenea foarte vorbaret si s-ar putea sa isi petreaca intregul exercitiu vorbind la telefon cu diferiti prieteni. Cum ii seduci: Oamenii care sunt nascuti sub semnul Gemenilor sunt de obicei usor de citit. Daca vrei sa incepi o conversatie, exprima-ti opinia despre articolele din reviste, ei sunt pregatiti. Gemenii de asemenea adora sa ofere sfaturi tuturor zodiilor. Daca il prinzi ascultand muzica, atinge-i usor pe umar si spune-le, “Pot sa intreb ce muzica asculti?" Vei primi rezultate grozave.

Gemenii si caminul

Gemenii si caminul – iata o expresie greu de interpretat. Gemenii nu stau pe loc suficient de mult ca sa isi dea seama unde este casa lor. Dar poate exact acesta e raspunsul: gemenii se simt acasa oriunde s-ar afla. Nativii sunt foarte rar multumiti sa stea si sa priveasca cum lumea trece pe langa ei. Ei prefera sa se afle in acea lume si sa mearga odata cu ea.

Nu uita ca gemenii exceleaza in comunicare, asa ca atunci cand sunt acasa, este foarte probabil sa ii vezi vorbind la telefon sau adunand informatii noi, prin citit sau privit la televizor.

Gemenii si serviciul

Gemenii au nevoie de provocari mentale, care sa-i stimuleze, la serviciu, si nu accepta aceeasi provocare, la nesfarsit. Cariere in publicitate, scris, emisiuni de televiziune si relatii cu publicul, sunt foarte atragatoare pentru ei.

Nativii lucreaza deseori in vanzari sau in alte slujbe care presupun multe contacte cu alti oameni. Datorita spiritului viu si al capacitatilor lor de comunicare, gemenii sunt excelenti cand e vorba sa convinga sau sa ii influenteze pe altii. Asta se poate traduce, literar, in vanzarea de produse sau servicii, sau in vanzarea de idei.

Gemenii si banii

Gemenilor le place sa-si cheltuiasca banii pe informatii, computere, calatorii si masini, lucruri care sa le alimenteze nevoia de idei noi, comunicatii, miscare si actiune. Nu-si fac prea multe griji in privinta cheltuirii banilor si sunt capabili sa isi epuizeze cartile de credit si apoi sa ceara altele. Nu banii ii preocupa, ci informatia , asa ca o vor obtine in orice mod, inclusiv cumparand-o.

Deci...

Sa fii cu un geaman este ca si cum ai fi invitat permanent la petrecerea Palarierului Nebun. Personalitatile lui multiple nu se anihileaza, ci colaboreaza pentru a te innebuni mai tare.

E smecher, nu intelectual. E aburitor de profesie, exact inversul filozofului. Vrea sa fie in cercuri selecte. Ii place sa se laude cu persoanele importante pe care le cunoaste.

E capos, nu independent. Vrea libertate, in felul in care vor adolescentii libertate. Prea ocupat sa se razvrateasca, pentru a mai asculta si alte puncte de vedere. Ii lipseste gena obiectivitatii, ca atare o sa refuze orice alta opinie care nu e a lui.

Daca te apuci sa te certi cu el, o sa ai de-a face cu un interogatoriu care l-ar face sa cedeze pe un spion bine antrenat. In eventualitatea in care crezi ca o sa castigi disputa, o sa iti replice “asta incercam si eu sa iti spun”.