1 2 4 5 6 7 9 10

Numerele Karmei

Numerele karmice ale Impulsului Sufletesc si ale Eului Superior sunt derivate din numele dumneavoastra. Folositi numele de pe certificatul de nastere si, ca o influenta suplimentara, orice schimbari de nume pe care este posibil sa le fi facut. Veti observa ca unele numere se repeta de mai multe ori, acestea fiind Numerele Karmice. Ele va arata ce va este usor de realizat si ce va solicita energia.

Numarul Impulsului Sufletesc deriva din totalul vocalelor numelui dumneavoastra. El reprezinta scopul fundamental al existentei dumneavoastra.

Numarul Eului Superior este dat de consoanele numelui. El va reprezinta dorintele si va ajuta sa deveniti o individualitate bine conturata.

Numarul Maturitatii este suma Numerelor Personalitatii si Destinului. El reprezinta principalele realizari din viata dumneavoastra.

Numerele Karmice sunt atat cele care se repeta frecvent, cat si cele care lipsesc din diagrama numelui. Aceste numere au tipare energetice particulare. Numerele absente indica lucruri care par sa tina timpul in loc si cu care va este greu sa va descurcati, in timp ce numerele repetate frecvent indica lucruri care accelereaza viata si pe care va place sa le faceti. Karma consta atat in eforturile pe care trebuie sa le facem in aceasta viata, cat si in darurile sau recompensele pe care le aducem din vietile anterioare. Karma da vietii noastre continuitate si semnificatie, implica faptul ca tot ce facem este semnificativ in procesul de dezvoltare a tiparului vietii. Cand va veti calcula Numerele Karmice, veti avea o idee mai clara asupra scopurilor ascunse in interiorul dumneavoastra. Unii cred ca din Karma primim numai lucruri dureroase, insa, tot ceea ce ne permite sa constientizam cine suntem si de ce suntem aici, poate fi Karmic.

Calcularea Numerelor Karmice:

numerologie

Folosim exemplul de calcul care utilizeaza numele lui Harrison Ford. Observati ca Harrison Ford nu contine cifrele 2, 3 si 7 nici la vocale, nici la consoane. Concluzia este ca energiile corespunzatoare acestor numere lipsesc din personalitatea lui. Continuati cu acest nume si observati care cifre apar mai des decat altele: 1 apare de doua ori, 4 o data, 5 o data, 6 de trei ori, 8 o data, 9 de patru ori. De aceea, numele Harrison Ford contine mai multi de Sase si Noua, restul numerelor existente sunt mai slab pronuntate.

Calcularea Numerelor Sufletesc

Folosind aceeasi diagrama, calculati numarul vocalelor din numele Harrison Ford. Adunand sirul cifrelor de sus ale numelui complet, totalul este Numarul Superior Douazeci si doi, Constructorul (Ford a lucrat la inceput ca dulgher la studiourile de filmare). Douazeci si doi contine samanta practicului Patru, numarul realismului si acuitatii materiale. Impulsul Sufletesc al lui Harrison Ford continut in diagrama numelui sau este Douazeci si doi.

Calcularea Numerelor Eului Secret

De aceasta data adunati toate numerele consoanelor. Suma este 51 = 6. Harrison Ford are un Eu Superior care este numarul Sase - impulsul de a gasi armonie in relatii.

Numerele Repetate si Absente

Unele persoane au talent muzical, matematic sau artistic. Altele au probleme in aceste domenii si, considerandu-le dificile, abandoneaza. Un numar care lipseste din Numerele Personalitatii noastre poate sa ne arate ce cautam in viata pentru a ne considera impliniti. A gasi acel ceva poate fi greu si multi dintre noi nu sunt suficienti de motivati spre a-l cauta. Totusi, daca acceptam provocarea numerelor absente, putem realiza mai mult decat daca ne-am consuma timpul doar pentru a ne dezvolta talentele. Uneori, cand facem toate adunarile, totalul coincide cu numarul absent. Aceasta indica faptul ca persoana respectiva trebuie sa exprime, prin intermediul intregii sale personalitati, un numar care ii scapa. Numarul absent din diagrama numelui poate fi Numarul Destinului. Calitatile sale aduc multe posibilitati de dezvoltare, deoarece ne lamureste asupra lectiilor karmice pe care le intalnim. In continuare, vom afla sensul numerelor absente si semnificatia numerelor repetate in diagrama unui nume.

O accentuare a unui numar in diagrama numelui poate avea o mare semnificatie intr-un anumit aspect al vietii persoanei respective. Pentru unii, aceasta se poate exprima prin talente artistice, tehnice sau sociale. Pentru cei lipsiti de abilitatea de a-si canaliza energia, se poate exprima prin tipare comportamentale excesive, greu de inteles pentru cei din jur.

Opusul numarului repetat este cel absent. Aceasta se poate exprima prin totala lipsa de interes fata de ceea ce semnifica numarul lipsa si, adesea, ca o dificultate de a reactiona la rezonanta numarului lipsa. Poate sa duca si la o obsesie fata de acel domeniu. Totusi, in momentul in care intalnim provocarea a ceea ce numarul absent reprezinta, vom deveni mai puternici si mai intregi.

Numerele Semnificative

 1. Ambitie si concentrare, elanul de a realiza si de a fi primul. Puternica incredere in sine.
  Repetat - persoana foarte independenta si cu teluri clare. Auto-exprimarea este usoara.
  Absent - foarte dependent de ceilalti. Are nevoie sa-si dezvolte increderea in sine.
 2. Cooperare; jucator de echipa, dornic sa-i sustina si sa-i creasca pe ceilalti.
  Repetat – bun partener; ofera dragoste neconditionata si este generos.
  Absent - ii evita pe ceilalti; nesigur; are nevoia sa invete sa aiba incredere, sa se deschida.
 3. Expansiune, dorinta de viata, imboldul de a explora si a invata.
  Repetat – persoana entuziasta, cu o minte deschisa, optimista, comunicativa, amuzanta.
  Absent - persoana rece, rationala, exigenta. Are nevoie sa-si potenteze atitudinea pozitiva.
 4. Structura, bun-simt. Pragmatic si realist. Intelepciune pamanteana.
  Repetat – persoana onesta, practica, senzuala, cu dorinte fizice puternice.
  Absent - incapabil sa astearna idei, sa le dea forma. Trebui sa-si organizeze viata.
 5. Libertate de idei, comunicare. Prietenosi, aventurosi si plini de umor.
  Repetat – intuitiv, creator, crede ca viata este buna. Interesat de orice.
  Absent - materialist. Are nevoie sa-si asume riscuri, fara a urmari strict rezultatele.
 6. Echilibrat, diplomat, atragator pentru ceilalti, personalitate magnetica.
  Repetat – persoana grijulie, iubitoare, cu temperament domol si judecata impartiala.
  Absent - abrupt si necivilizat. Ii indeparteaza pe ceilalti. Trebuie sa invete curtoazia.
 7. Filosofic, amabil, mistic, sensibil si imaginativ.
  Repetat – idealuri umanitare; intelegator cu toate fiintele; devotat in mod natural.
  Absent - ateist, lipsit de generozitate fata de ceilalti. Are nevoie sa creada in sine.
 8. Puternic, curajos, interesat de oameni si de motivele lor ascunse.
  Repetat – persoana analitica, psihologica, urmareste propria evolutie.
  Absent - slab, usor de condus. Trebuie sa-si asume responsabilitati fata de sine.
 9. Luptator pentru idealuri, creator, altruist si caritabil.
  Repetat – doreste o lume mai buna; curajos, interesat de bunastarea publica.
  Absent - rigid, de nemiscat. Evita oportunitatile. Trebuie sa-si asume riscuri.

Numerele Sufletului

Numarul Sufletului rezulta din adunarea vocalelor numelui dumneavoastra. Totalul indica cele mai profunde motive pentru trecerea dumneavoastra prin viata. Cel mai ezoteric dintre numerele esentiale, Numarul Sufletului este un simbol pentru ceea ce doreste sa exprime inima, incepand din copilarie si pana in prezent, deoarece el arata sinele intrinsec. Acest numar este intotdeauna interpretat pozitiv, deoarece inima nu face greseli. Daca optiunile dumneavoastra va cauzeaza suferinta, atunci ele nu sunt facute din inima ci din acea parte a ego-ului care este destinata sa va invete ceva. De exemplu, s-ar putea sa aflati ca Numarul Sufletului personal este acelasi cu cel al unei persoane cu care aveti o relatie importanta, dar nu neaparat sexuala; aceasta indica o legatura karmica cu acea persoana. Numarul Sufletului indica modul in care experimentam si exprimam bucuria in viata. Este si vocea din interior, care ne vorbeste despre valorile noastre adevarate, tragandu-ne de maneca daca ne comportam intr-un fel care ne indeparteaza de sinele nostru adevarat. Nu este nici o surpriza ca dam foarte rar ascultare acestei voci.

Fiecare numar cauta sa dea la iveala dorinta inimii in propriul sau fel. Impulsul din spatele acesteia, Sufletul, este acelasi pentru noi toti, de vreme ce toti suntem fragmente ale aceluiasi principiu divin.

Toate Numerele Sufletului sunt compatibile intre ele – cum ar putea fi altfel? Daca ne comparam Numarul Sufletului cu al celor pe care-i iubim, aflam cum ne putem sustine unii pe altii in moduri noi, pentru a deveni Suflete pline de bucurie si creatoare. S-ar putea sa nu fiti constienti de Sufletul dumneavoastra, dar el se afla acolo, cu siguranta. Unii oameni cred ca Sufletele continua si dupa moarte.

Asta este Ceea ce va Face Inima sa Cante

 • 1 - Inima doreste sa straluceasca, sa se vada reflectata in stilul de viata si in onestitatea fata de propria persoana. Ea va impulsioneaza sa ramaneti atasati adevarurilor voastre.
 • 2 - Inima doreste sa impartasiti viata cu ceilalti, intim si cu bucurie. Ea va impulsioneaza sa gasiti echilibrul in toate lucrurile si doreste sa va exprimati valorile adevarate in relatiile pe care le cultivati.
 • 3 - Inima doreste sa comunice astfel incat sa va intensifice viata dumneavoastra si pe al celor din jur. Va impulsioneaza sa vorbiti pozitiv despre ceea ce este bun in ceilalti.
 • 4 - Inima doreste o structura ferma, in cadrul careia sa va puteti trai viata. Va impulsioneaza sa experimentati solitudinea existentei pe pamant si vrea sa va dea forma visurilor ei.
 • 5 - Inima doreste sa se elibereze de judecati si de dragostea conditionata. Va impulsioneaza sa va exprimati deschis si cinstit, sa fiti ascultatori de cei importanti pentru dumneavoastra.
 • 6 - Inima doreste frumusete si companie in viata dumneavoastra. Va impulsioneaza sa va exprimati prin creativitate si doreste pacea si armonia tuturor fiintelor.
 • 7 - Inima doreste dreptul de a visa si de a exprima viziunile interioare. Va impulsioneaza sa imbratisati o credinta spirituala sau umanitara care o va hrani, asa cum hrana adevarata hraneste trupul.
 • 8 - Inima doreste sa-i dati ascultare pentru a invata ceea ce aveti nevoie cu adevarat de la viata. Va impulsioneaza sa acceptati ca nu puteti avea totul sub control si sa va permiteti sa fiti un om obisnuit.
 • 9 - Inima doreste sa aveti curajul de a pune in practica lucrurile care stiti ca trebuie facute. Va impulsioneaza sa fiti instrumental cu ajutorul caruia sa creati o lume mai buna.
 • 11 - Inima doreste sa luminati calea pentru ceilalti si sa actionati ca soneria atunci cand toti cei din jur au adormit. Va impulsioneaza sa cautati relatiile care scot la iveala tot ce este superior in orice persoana.
 • 22 - Inima doreste sa va construiti castelele pe pamant si sa-i invatati pe tinerii eroi si zei sa-si raspandeasca dragostea si lumina in lume. Va impulsioneaza sa construiti o structura care sa contina adevarurile eterne.

Numerele Eului Superior

Numerele Eului Superiorsunt legate de vointa, motorul interior care face sa functioneze viata noastra. Acest numar se calculeaza din consoanele numelui. El este cel mai mult legat de vointa dumneavoastra si de felul in care o utilizati. Nu este vorba de “puterea vointei”, ci de tipul de vointa care organizeaza numerele esentiale din viata dumneavoastra, pentru a crea un intreg integrat, care sa functioneze bine. Cu toate acestea, functia vointei descrisa de numerele consoanelor este forta in actiune si este usor de denaturant. Trebuie sa interpretati acest numar cu oarecare circumspectie, deoarece nu toate interpretarile sunt pozitive. Si totusi, viata nu s-ar schimba sau imbunatati vreodata fara vointa. Sunt cateva cuvinte care descriu vointa: concentrat, activ, puternic, abil. Oamenii care au realizat mult in viata tind sa aiba o vointa foarte puternica. Uneori, cei care par blanzi, mistici si spirituali au cea mai mare vointa, astfel incat este necesar sa identificati aceasta trasatura cu mare grija. Cand doi oameni au acelasi Eu Superior, ei pot reprezenta forte motrice pentru schimbare sau pot fi in permanent conflict unul cu altul.

Suma consoanelor numelui da Numarul Eului Superior, sau vointa. El poate reprezenta o zona conflictuala a psihologiei. Vointa era numita “puterea vointei”, adica o atitudine aspra atat fata de sine, cat si fata de ceilalti. Vointa ne pune in miscare vietile, ne da energia sa ne indeplinim sarcinile, sa ne concentram asupra ambitiilor personale, sa mutam muntii din loc, daca e nevoie. Fara o vointa bine slefuita, putine lucruri se pot intampla. Uneori “ne lasam purtati de val”, adica suntem flexibili, dar in egala masura poate semnifica evitare, caz in care valul nu ne va duce nicaieri.

Numarul Eului Superior poate produce conflicte la nivelul relatiilor, sau poate duce la o “ciocnire de vointe”. In mod paradoxal, este vorba de aceeasi vointa pe care o folosim pentru a calma conflictele, dar si functia care ne da forta si ne da posibilitatea sa ducem o viata creatoare si recompensanta.

Puterea Vointei

 • 1 - Energia vointei dumneavoastra este axata pe satisfacerea nevoilor personale; uneori ignorati costurile. Eul Secret initiaza demersuri care reflecta forta si dorinta personala de a castiga.
 • 2 - Energia vointei dumneavoastra este axata pe unirea cu ceilalti si ea poate fi foarte manipulative in actiune. Eul Secret formeaza relatii cu ceilalti, ceea ce va va invata despre propriile dumneavoastra motivatii.
 • 3 - Energia vointei dumneavoastra este focalizata pe raspandirea cuvantului, indiferent de continut. Eul Secret da energie comunicarii, care va extinde abilitatile si talentele.
 • 4 - Energia vointei dumneavoastra va focalizeaza toate gandurile legate de securitatea personala, ignorand noile orizonturi. Eul Secret actioneaza pentru a da forma celor mai bune idei proprii.
 • 5 - Energia vointei dumneavoastra este focalizata pe castigarea libertatii personale, ignorand uneori responsabilitatile. Eul Secret va conduce spre a-i invata pe altii ceea ce dumneavoastra aveti cea mai mare nevoie sa asimilati.
 • 6 - Energia vointei dumneavoastra este focalizata pe realizarea pacii si armoniei, uneori cu orice pret. Eul Secret va da energia de a crea un mediu inconjurator minunat.
 • 7 - Energia vointei dumneavoastra este axata pe trairea propriilor vise, astfel incat pierdeti contactul cu realitatea. Eul Secret conduce la gasirea unei filosofii prin care sa va puteti trai viata.
 • 8 - Energia vointei dumneavoastra este focalizata pe rolul de catalizator in mediul in care traiti, adesea fara a-i lua in considerare si pe ceilalti. Eul Secret va impinge sa plonjati dincolo de suprafata apei pentru a gasi Adevarul.
 • 9 - Energia vointei dumneavoastra este axata pe schimbarea lumii in care traiti si va transforma uneori intr-un adevar binefacator. Eul Secret va da posibilitatea de a fi activ in cadrul comunitatii in care traiti.
 • 11 – Energia vointei dumneavoastra este concentrata pe luminarea colturilor intunecate ale vietii, chiar si atunci cand cel mai bine ar fi sa le ignorati. Eul Secret va aduce in contact cu partea oculta si ezoterica a vietii.
 • 22 - Energia vointei dumneavoastra este focalizata pe problemele umanitare, uneori prin sacrificarea vietii personale. Eul Secret cauta sa aduca pe acelasi plan vointa personala cu cea universala.

Numerele Maturitatii

Din adunarea Numarului Destinului cu cel al Personalitatii rezulta Numarul Maturitatii. El indica modul in care va evolua viata dumneavoastra. Daca va uitati la vietile celor care au avut mari realizari, veti observa ca ei sunt ceea ce fac. Efectele acestui numar apar de obicei dupa varsta de 50 de ani. Desigur, unora le trebuie mai mult timp, iar altii ajung la maturitate mai devreme. Numarul Maturitatii poate fi o combinatie a oricaror doua numere, cum ar fi Numarul Personalitatii Cinci si cel al Destinului Unu, care impreuna fac Sase, numarul armoniei. Acest numar aduce cu sine momente de criza, prin Unu si Cinci, pana cand persoana vizata invata sa-si echilibreze conflictele interioare. Pentru a fi siguri ca va utilizati potentialul complet, Numarul Maturitatii trebuie sa-si faca aparitia altundeva in diagrama numelui dumneavoastra. O relatie cu o persoana ale carei numere va reflecta Numarul Maturitatii va da totodata un impuls dezvaluirii scopului vietii voastre. Numerele maturitatii inseamna ca partea cea mai buna abia urmeaza sa vina. Exemplu - Grija fata de altii - Numarul Maturitatii Noua are o natura afectuoasa, grijulie, care ii face pe cei influentati de acest numar sa fie candidatii ideali pentru cariere in asistenta sociala.

Numerele urmatoare reprezinta sume ale altor doua numere de o singura cifra. Efectele celor doua numere componente pot fi decelate citind sectiunile despre Numerele Personalitatii si Destinului. Numarul Maturitatii indica o cale de armonizare si imbinare a doua vribratii. Uneori, ambele componente ale Numarului Maturitatii pot indica un destin armonios si constant. Unu si Trei, de exemplu, sunt similare si pot indica o viata in care succesul ca scriitor sau om de televiziune poate continua intr-o viata ulterioara. Aceste numere pot rezulta in Numarul Maturitatii Patru, ce poate conferi securitate financiara.

Doua energii foarte diferite sunt Unul auto-motivat si Doiul caracterizat prin spirit de echipa; este ca un joc de tenis in care doi indivizi joaca impreuna, desi unul impotriva celuilalt. Aceste doua numere, prin insumare, dau Numarul Maturitatii Trei, cel care indica o cariera ulterioara de antrenor sau profesor.

Maturitatea

 1. Cel ce se dezvolta mai tarziu.
  Sunteti o persoana care urca in ritm lent catre varful scarii. Nimic n-o sa va abata din cale, odata pornit la drum. Individualitate bazata pe experienta.
 2. Mediatorul talentat.
  Viata va ofera multe detalii ascunse ale dinamicii relatiilor. O anume relatie va invata mai multe despre voi insiva decat va puteti imagina.
 3. Comunicatorul experimentat.
  Invatati toate trucurile in domeniu pentru a face ca mesajul dumneavoastra sa penetreze. Pe masura ce va maturizati, deveniti mai optimist si mai increzator in voi.
 4. Idealistul practic.
  Viata va forteaza sa va extrageti ideile dintr-un teren solid. Peste ani, veti fi acumulat un stoc solid de experiente pe care sa le puneti in orice forma doriti.
 5. Observatorul detasat.
  Va eliberati de conflictele interioare. Calatoriile prin viata va dau posibilitatea sa recunoasteti ca libertatea reala vine din interior si nu se bazeaza niciodata pe circumstante exterioare.
 6. Personalitatea bine echilibrata.
  Viata va da posibilitatea sa dobanditi abilitati care sa conduca la evolutie personala si pe care le oferiti altora care se afla in momente de dificultate, deoarece aveti intelepciunea de a sti cum sa dati oamenilor ceea ce ei au nevoie si le este cel mai util.
 7. Visatorul realist.
  Cautarea spiritualitatii va da o filosofie despre natura umana, generoasa si fara limitari. Devotamentul fata de propriile idealuri va invata ca Adevarul ia multe forme. Va dezvoltati abilitatea de a trai in lume fara sa fiti excesiv de atasat de ea.
 8. Investitorul talentat.
  Experientele va forteaza sa va luati viata in propriile maini. Nimeni nu va face pentru dumneavoastra ceea ce trebuie sa faceti singur. Viata va arata cum sa va canalizati energiile astfel incat ele sa devina un instrument eficient.
 9. Asistentul social.
  Scopurile dumneavoastra umanitare devin mai usor de atins pe masura ce va maturizati. Ceilalti devin mai atasati idealurilor dumneavoastra, pe masura ce invatati sa va detasati de propria intensitate.
 10. Magicianul.
  Viata va ofera multe posibilitati de a va asuma responsabilitatea pentru darurile dumneavoastre psihice. Alegerea va apartine. Cu cat veti incarunti mai mult, cu atata oamenii vor evalua introspectiile dumneavoastra.
 11. Mistica superioara.
  Viata va ofera posibilitatea de a construi ceva care va dainui si dupa ce nu veti mai fi. S-ar putea sa fie vorba de ceva cu un potential enorm catre binele lumii. Provocarea careia trebuie sa-i faceti fata este ca dumneavoastra sa indrazniti sa credeti in acest potential.