1 2 4 5 6 7 9 10

Predictia

Dupa ce toate numerele dumneavoastra sunt calculate, puteti incepe sa faceti primii pasi in lumea predictiilor. Numerologia va spune ce energii va vor influenta in anumite perioade de timp, desi nu va spune exact ce forma lor lua energiile in momentul in care vor lucra asupra dumneavoastra. Exista trei categorii in aceasta sectiune: Apogeul, Provocarile si Anii Personali. Tehnicile de calcul nu sunt dificil de inteles. Primele doua tehnici sunt similare progresiilor din astrologie si se leaga direct de calcule facute pronind de la numerele esentiale. Seamana cu desfasurarea unui potential din cadrul personalitatii dumneavoastra si sunt de natura simbolica. Anii Personali se misca odata cu voi, moment de moment.

A) Numerele Apogeului

In viata noastra avem patru numere ale Apogeului. Fiecare Apogeu reprezinta o perioada cu o semnificatie distincta. Aceste numere arata cand si cum potentialul dumnseavoastra va fi pus in valoare si ce puteti face pentru a facilita procesul. Fiecare Numar de Apogeu confera o atmosfera distincta, dar detaliile fiecarei perioade nu sunt previzibile.

Numerele de Apogeu sunt legate de Numele Destinului si va ajuta sa va realizati potentialul. Apogeele va arata cum sa dati forma calitatilor voastre ascunse in decursul a patru perioade distincte, pe baza unor cicluri de noua ani. ui Apogeu, care incepe la nastere, este calculata prin scaderea Numarului Destinului din 36. Acest numar reprezinta varsta la care veti schimba un ciclu si veti intra in al doilea Apogeu. Va rog notati ca numerele de la Unu la Noua nu merg in succesiune deoarece fiecare Apogeu este calculat separat, utilizand componente diferite ale Numarului Destinului. Acelasi numar poate aparea de mai multe ori in timpul celor patru perioade. Numerele Superioare de Apogeu sunt posibile si pot indica perioade de ridicare intensa a constiintei si dezvoltare mistica. In unele cazuri, in special daca ele apar ca Primul Apogeu, viata poate urma vibratiile formelor lor reduse Doi si Patru, deoarece energiile Superioare pot fi dificil de exprimat pentru o persoana tanara.

Calculele Numerelor de Apogeu

Primul si ultimul Apogeu sunt perioadele cele mai lungi. Celelalte din mijloc dureaza noua ani fiecare. A patra perioada are un final deschis, nu are o data finala.

Primul Numar de Apogeu incepe cu nasterea. Lungimea perioadei este intotdeauna calculata la 36 de ani. Scadeti Numarul Destinului din 36 de ani pentru a afla durata primului Apogeu. In cazul lui Jayne, aceasta inseamna 36 - 3 (Numarul Destinului) = 33. Deci, primul ei Apogeu se termina la 33 de ani. Numerele de Apogeu ale lui Jayne sunt neobisnuite deaorece primele ei trei perioade sunt conduse ce acelasi numar Noua. Aceasta indica un destin care implica vindecarea altora de idealism. Ea deja a ales sa urmeze o cariera in medicina alternativa in timpul primului ei Apogeu Noua, deci putem sa presupunem ca aceste studii se vor aprofunda pe masura ce ea se va maturiza. Ea se va concentra pe implinirea ambitiilor personale.

Spre deosebire de Jayne, multi dintre noi au cicluri de Apogeu diferite. Poate fi util pentru dumneavoastra sa calculati aceste numere pentru persoane care au trecut deja prin primele trei cicluri. Aflati cum au raspuns la fiecare nou Numar de Apogeu, mai ales in momentele de trecere de la o perioada la alta. Atunci puteti incepe sa faceti predictii pentru altii.

Calculul numerelor de apogeu:

6 decembrie 1974 (data de nastere a lui Jayne) = Numarul Destinului 3
Primul Apogeu - ziua nasterii plus luna nasterii = 6+12=18=9
Al doilea Apogeu - ziua nasterii plus anul nasterii = 6+3=9
Al treilea Apogeu - combinatia primelor doua Apogee = 9+9=18=9
Al patrulea Apogeu – luna nasterii plus anul nasterii = 12+3=15=6

Apogeele lui Jayne sunt:
Primul Apogeu           0 - 33 ani = 9
Al doilea Apogeu       33 – 42 = 9
Al treilea Apogeu       42 – 51 = 9
Al patrulea Apogeu    51 – in continuare... = 6

Primul Apogeu – Perioada de crestere, cand primele noastre realizari ne dau increderea de a iesi in lume.
Al doilea Apogeu – Perioada de maturitate timpurie – invatam sa facem fata numeroaselor obstacole ale vietii si ne straduim sa ajungem la varf in domeniul pe care ni l-am ales.
Al treilea Apogeu – Aceasta perioada de succes in zona de mijloc a vietii ne aduce un mare discernamant si acceptarea de sine.
Al patrulea Apogeu – Perioada in care succesul exterior si dezvoltarea interioara sunt puse intr-un echilibru dinamic, care sustine anii nostri ulteriori.

Numerele de mai jos se pot aplica oricarei perioade ale celor patru Apogee – de la tinerete pana la batranete. De exemplu, un adolescent va experimenta un Numar Cinci al Apogeului diferit de o persoana de 55 de ani. Calitatile perioadei sunt similare, dar felul in care sunt traite difera. Veti avea nevoie de asemenea sa luati in calcul Numarul Personalitatii, deoarece acesta este mediul prin care se exprima Apogeele.

Interpretarea Numerelor de Apogeu

 1. O perioada de autoafirmare si realizare. Este timpul sa porniti sa obtineti ceea ce doriti si sa va lansati in viata. Iesiti in lume si sunteti recunoscut pentru cine sunteti cu adevarat. Va plasati singuri pe harta, in termeni fara echivoc. O perioada mai usoara pentru Personalitatile extrovertite si nu o perioada de inchidere in sine.
 2. Un timp pentru relationare si pentru invatarea modului de a trai apropiat si intim cu ceilalti. Inveti sa fii coechipier si sa iti lasi deoparte propriile nevoi. Cooperarea este tema acestei perioade. Este o perioada mai usoara pentru Personalitatile pare. Vibratiile unui Apogeu Doi nu suporta actiunea individuala sau autoafirmarea.
 3. Este cea mai optimista perioada din viata. Este timpul extinderii experientei, cunoasterii si cercurilor sociale. O epoca buna pentru calatoriile sau munca in strainatate. Va puteti descoperi un talent si veti munci din greu sa-i dati expresie. In aceasta perioada s-ar putea sa intre in viata dumneavoastra straini din alte tari. Noi filosofii, care va provoaca formatia culturala sau spirituala, va pot defini cai noi de autodefinire.
 4. O perioada de munca asidua si putini bani la dispozitie. Veti invata sa structurati timpul si talentele, astfel incat sa fiti recompensat mai tarziu. Viata nu pare amuzanta, dar in cele din urma munca asidua isi primeste rasplata. Este posibil ca resursele sa va fie solicitate la maximum din cauza unor circumstante pe care nu le puteti controla. De exemplu, poate fi vorba de perioada in care va stabiliti situatia familiala.
 5. Aceasta este o perioada de mari schimbari. Dobanditi libertate personala abandonand tiparele restrictive si limitative si spargand toate structurile vechi. Va dezvoltati capacitatea de comunicare si talentele creatoare. Iesiti mult in lume si comunicati cu toate persoanele pe care le intalniti. Poate fi perioada in care copilul dvs. pleaca de acasa pentru prima oara, de exemplu.
 6. In decursul acestei perioade, responsabilitatile familiale va solicita atentia. Un timp util pentru a dobandi experienta in a-i ingriji pe altii sau a da sfaturi. Bun pentru fericirea personala si finante. Va puteti plasa veniturile in renovarea proprietatii. O relatie importanta este adesea evenimentul cheie al acestei perioade. De fapt, toate relatiile capata o mai mare importanta in decursul acestor ani.
 7. Este o perioada buna pentru studii superioare si pentru preluarea de proiecte de cercetare. Poate sa indice si o cercetare spirituala care sa va poarte departe de casa. Un timp al introspectiilor profunde si al descoperirii de sine – s-ar putea sa abordati psihoterapia. Poate semnifica o perioada de studiu legat de metodele de vindecare alternative, care includ un modul filozofic sau mistic.
 8. Revenirea cu picioarele pe pamant! Trebuie sa va puneti viata financiara in ordine. Va concentrati asupra planurilor de pensionare, ridicarii ipotecilor si platii imprumuturilor. Sistemele care se transpun acum in practica vor exista in viata dvs. multi ani dupa ce aceasta perioada se va fi incheiat. Este o perioada buna pentru a mai inmuia puterea personala si a judeca efectul pe care-l aveti asupra celor din jur.
 9. O perioada de idealism si de trezire catre problemele majore ale lumii. Incheierea situatiilor care au incetat de a mai avea vreo importanta pe termen lung pentru dvs. Dezvoltarea valorilor umanitare si idealiste. Un timp bun pentru a gasi grupul social care sa va hraneasca inima. S-ar putea sa fie nevoie sa deveniti cavalerul in armura stralucitoare, pentru a-i proteja pe cei mai putin capabili din cercul dvs. social.

B) Numarul Provocarilor

Provocarea (I) - Gandul de a fi provocat sau confruntat cu probleme poate fi tulburator. Si totusi, in fiecare zi avem de-a face cu provocari, fara sa ne gandim prea mult la asta. Desi au o sonoritate negativa, ele nu trebuie traite de aceasta maniera, deoarece ne pot oferi libertatea fata de lucrurile care ne trag inapoi si ne tin incuiati in trecut. Suferim efecte negative numai daca opunem rezistenta cerintelor provocarilor. Numerele Provocarilor merg umar la umar cu Numerele de Apogeu. Ele ilustreaza obstacolele si intarzierile cu care va puteti confrunta in incercarea dvs. de a atinge culmile Numerelor de Apogeu. Exista noua Numere ale Provocarilor care rezulta prin scadere. Aparitia lui Zero este posibila. Numerosi numerologi sugereaza ca aparitia lui Zero intr-o diagrama a numelui indica un suflet vechi care a venit pe Pamant pentru a misca din loc umanitatea pe drumul catre iluminare.

Provocarile: Fiecare nou pas pe care il facem in viata poate fi o provocare.
Prima zi de scoala: Modul in care abordam provocarile timpurii poate avea efect asupra felului in care gestionam provocarile mai tarziu, in viata.
Vremea testarilor: Ne putem pregati pentru unele provocari cu ceva timp inainte.
Sufletele vechi: Zero indica un suflet vechi; o persoana cu o mare experienta de viata.
Bine facut: Libertatea poate fi recompensa pentru o provocare careia i s-a facut fata cu succes.

Numerele Provocarilor (II) - opereaza in acelasi cadru de timp ca si cele de Apogeu. Pentru a le calcula, inversati procedeul folosit la calcului Numerelor de Apogeu. Calcularea Numerelor Provocarilor este singurul caz cand scaderea este folosita in numerologie. Vom folosi o data de nastere diferita: 23 august 1969, adica Destin 2.

Amintiti-va ca toate numerele duble trebuie reduse la o singura cifra inainte de a incepe sa calculcati Numerele Provocarilor. Scaderile pot fi facute in oricare dintre directii. Acest lucru devine necesar cand primul numar de scazut este mai mare decat cel de-al doilea. In exemplul de mai jos, anul nasterii (7) este mai mic decat luna nasterii (8), dar tot ajungem la un rezultat de 1.

Un fenomen straniu pe care il veti observa este ca al treilea si al patrulea Numar al Provocarilor sunt intotdeauna aceleasi, dar ca Numarul Apogeului impotriva caruia lucreaza Numerele Provocarilor va fi diferit in mod obisnuit. Uneori, rezultatul scaderilor poate fi Zero. Aceasta este singura data cand el este intalnit in numerologie. Aceasta nu inseamna ca nu exista porvocari in viata persoanei respective, pentru ca asta ar insemna ca nu ar mai evolua.

In exemplul de mai jos, cele doua Numere finale ale Provocarilor sunt Unu. Ce-a de-a treia Provocare merge alaturi de un Numar al Apogeului 7, iar Provocarea finala concureaza cu un Numar al Apogeului 6. De aceea, ambele Provocari cu numarul Unu (de autoafirmare si pionierat) ies la suprafata din doua origini foarte diferite.

PROVOCAREA 1    Luna nasterii minus ziua nasterii = 8 – 5(23) = 3
PROVOCAREA 2    Anul nasterii minus ziua nasterii = 7(1969) – 5 = 2
PROVOCAREA 3    Provocarea 2 minus Provocarea 1 = 2 – 3 = 1
PROVOCAREA 4    Anul nasterii minus luna nasterii = 7 – 8 = 1

Amintiti-va ca Numerele Provocarilor merg la concurenta cu Numerele de Apogeu.

Sincronizarea Provocarilor:
Varsta 0 – 34 = Provocarea 3
Varsta 34 – 43 = Provocarea 2
Varsta 43 – 52 = Provocarea 1
Varsta 52 – in continuare... = Provocarea 1

Numerele Provocarilor (III) - Karma nu inseamna piedici. Ea aduce daruri care atrag posibilitatile pentru a va indeplini misiunile. S-ar putea sa nu va placa aceste situatii si sa va indepartati de ele. Daca procedati asa, si ele va vor abandona. Poate fi dureros sa le faceti fata, dar in ultima instanta ele va vor invata cum sa abandonati atitudinile invechite si sa mergeti mai departe. Uneori s-ar putea sa fie nevoie sa abandonati impulsul de a evita provocarile, asa cum ati facut in trecut. Nu exista nici o cale dura si rapida de a aborda provocarile. Numerele Provocarilor insotesc Numerele de Apogeu. Ele indica provocarile pe care viata vi le arunca in cale, pentru a va face sa va extindeti dincolo de obiceiuri si tipare invechite. Atat Apogeele, cat si Provocarile reprezinta oportunitati, fiecare in felul sau, pentru a va dezvolta potentialul. Sunt ca fluxul si refluxul. Apogeele extind si Provocarile contracta. Ele sunt calculate din data dvs. de nastere si de aceea sunt legate de desfasurarea karmei si a Numarului Destinului.

Stresant? - Provocarile pot actiona ca stimuli si pot cladi caracterul unei persoane.
Un teritoriu nou – Ce voi vedea? Pe cine voi intalni?
Termenul limita – O provocare la locul de munca ar putea sa insemne ca trebuie sa arzi gazul de la miezul noptii pentru a finaliza un proiect.
Provocari – Sa citesti un roman intr-o alta limba poate fi epuizant.

Numerele Provocarilor (IV) - Numerele Provocarilor trebuie sa fie citite intotdeauna in tandem cu Numerele de Apogeu. Testul pentru un numerolog este combinarea tuturor acestor elemente pentru a produce o predictie coerenta pentru un client. Amintiti-va ca o provocare este o situatie care extinde orizonturile. Unei cliente cu Personalitate puternica Patru poate sa nu ii placa aceasta, deoarece prefera ca lucrurile sa ramana la fel. Sarcina aici ar fi sa ii prezentati ideea cu maxima diplomatie. Pe de alta parte, o clienta cu o Personalitate puternica Trei sau Cinci isi va savura provocarile prezente si va cauta altele noi.

Interpretarea Numerelor Provocarilor

 • 1 - Viata va face sa stati pe ambele picioare si faceti ceea ce spuneti. Tot comportamentul dvs. e atent investigat. Aceasta poate fi o perioada in care traiti sau lucrati singur. Daca te ridici spre a face fata acestei provocari, atunci poti sa-ti faci numarul si sa fii observat de persoanele potrivite.
 • 2 - Procarea este de a gasi un echilibru intre nevoile personale si cele ale oamenilor din jur. Veti invata sa traiti cu ceilalti, ceea ce poate fi extrem de dificil daca nu v-ati clarificat in privinta nevoilor personale. Aceasta faza poate coincide cu un timp al grjii pentru ceilalti, cum ar fi ingrijirea copiilor sau al unui membru al familiei mai in varsta.
 • 3 - Provocarea este cea de a invata sa vorbiti cu circumspectie sau chiar de a va tine gura inchisa. Va veti dezvolta alte modalitati de comunicare – probabil prin intermediul cuvantului scris. De asemenea, s-ar putea sa trebuiasca sa invatati sa nu fiti atat de indulgent sau iertator. Dreptatea trebuie sa fie realista; o notiune care poate pune sub semnul provocarii idealismul dvs.
 • 4 - S-ar putea sa existe o lipsa distincta de resurse materiale in aceasta perioada. Provocarea este de a trai in interiorul propriilor limite si de a invata sa va apreciati pentru cine sunteti si nu pentru ceea ce detineti. Daca va intemeiati o familie in aceasta perioada, atunci veti avea nevoie sa va alocati din propriul buget pentru a pune de mancare pe masa, fara resentimente.
 • 5 - Sunteti provocat sa indrazniti sa va asumati riscuri, cu increderea ca vor functiona. Trebuie sa invatati sa aveti incredere in univers si sa abandonati ideea ca doar prin lupta puteti fi stapanul propriei vieti. Aceasta poate fi o perioada in care sa invatati sa aveti incredere in intuitie si sa nu-i mai condamnati pe ceilalti atunci cand lucrurile merg prost.
 • 6 - Va asumati responsabilitatea pentru ceilalti, dar va simtiti trasi in jos de ei. Provocarea este de a invata sa oferiti din toata inima, dar si sa invatati sa spuneti nu atunci cand trebuie. S-ar putea ca in aceasta perioada sa incepeti un curs de arta, dar s-ar putea sa aveti putin incredere in abilitatile dvs.
 • 7 - Va treziti singur si s-ar putea sa nu va placa. Provocarea este de a afla ce se intampla cu dvs. daca sunteti pus in aceasta postura si ce este de facut. Aici este nevoie sa fiti sincer cu dvs. Daca va ganditi sa apelati la terapie, s-ar putea sa aflati ca ceilalti din grupul dvs. va contesta atitudinile si credintele. Cu toate acestea, recompensa va fi enorma.
 • 8 - Sunteti provocat sa va asumati responsabilitatea pentru propria persoana si sa va achitati facturile la timp. Este momentul sa deveniti constient in legatura cu capacitatile dvs. si sa percepeti o penalitate adecvata pentru ele. Este punctul din viata in care puteti fie sa deveniti un adevarat profesionist, fie sa ramaneti un amator. Penalitatile vor reflecta optiunile dvs.
 • 9 - Sunteti provocat sa va sustineti credintele si sa dati socoteala. Nu mai este nici o posibilitate sa va ascundeti in spatele unor paravane facile. S-ar putea sa preferati sa petreceti niste seri linistite in fata televizorului, dar grupul dvs. local de tineri are nevoie de cineva care sa antreneze echipa sportiva. Ati putea fi dvs., dar asta cere efort.
 • 0 - Provocarea este de a va alinia viata la principiile universale care o sustin. Viziunea personala a unei lumi mai bune este posibila, dar trebuie sa va eliberati de preocuparile meschine care va trag inapoi de la aceasta responsabilitate enorma. Zero implica faptul ca, odata ce v-ati decis sa mergeti pe acest drum, sustinerea va veni din sursele cele mai neasteptate.

C) Anul Personal

Anii Personali simbolizeaza experientele pe care le aveti de la o aniversare la alta, de-a lungul fiecarui ciclu de noua ani. Ei incep cu un an Unu si procesul se incheie dupa noua ani. Aceste numere nu ofera detalii despre ce se va intampla, dar ofera sugestii si semnificatia fiecarui an. Unii numerologi calculeaza Anul Personal ca incepand cu luna ianuarie a fiecarui an calendaristic. Puteti, daca preferati, sa incepeti Anul Personal cu ziua de nastere a unei persoane, deoarece numai unul din 12 oameni este nascut in ianuarie. Cuvantul personal indica faptul ca acesta este calculat pentru fiecare in parte. De acea, anul dvs. trebuie sa inceapa cu aniversarea nasterii dvs.

Anul Personal lucreaza pe indivizi, dar si pentru lumea intrega. Ultimii o suta de ani (sec. al XX-lea) se adauga la Unu pentru cei care folosesc calendarul gregorian. A fost un secol de dezvoltare a individului (individualizarea) care a inceput cu aparitia teoriilor psihanalitice ale lui Freud si Jung. Secolul actual (XXI) este un Doi, care implica faptul ca relatiile si cooperarea sunt cuvintele cheie pentru urmatoarea suta de ani – aceasta ne da tuturor un scop de viitor.

Zile de nastere – Anul dvs. trebuie sa inceapa cu aniversarea nasterii.
Marca unei epoci – Fiecare secol are semnatura lui numerologica particulara.
Era individualizarii – Secolul al XX-lea a fost epoca nasterii dezvoltarii personale, conform lui Freud si Jung. Miscarea sufragetelor a castigat dreptul la vot al femeilor in Anglia, in vreme ce Primul Razboi Mondial si-a pus amprenta pe istoria moderna. Aselenizarea din 1969 – intru-un an Sapte – a fost o piatra de hotar in dezvoltarea umana. A fost cea mai indepartata granita atinsa de om.

Anii Personali de la Unu la Cinci

Anul Personal este usor de calculat: adunati ziua nasterii cu luna nasterii. Apoi, adunati totalul cu numarul anului curent.

Folosind datele momentului in care Jayne a avut consultatia (6 decembrie 1999), rezulta 6+12=18=9. Anul ei curent era 1999=28=1. Adunati acest ultim numar la totalul obtinut anterior: 9+1=1. De aceea, Jayne avea un An Personal Unu. Aminti-va ca anul ei a inceput de la ziua nasterii si nu de la 1 ianuarie 1999. Desi ziua ei de nastere cade la sfarsitul anului, Jayne traieste totusi Anul ei Personal calculat de la ziua ei de nastere in continuare pana la decembrie 1999. De exemplu, cand ea a inceput scolarizarea in homeopatie, in 1995, era in Anul Personal Cinci, care a inceput pe 6 decembrie 1994. acest studiu a inceput intr-un an simbolizat de libertate. A fost o perioada de ruptura de conceptele invechite legate de sanatate si vindecare, cu care ea fusese crescuta. Aminti-va ca in spatele fiecarui An Personal este numarul in sine al anului. Spre exemplu, 1994 a fost Cinci si 1999 Unu.

Multe texte de numerologie afirma ca Anul Personal incepe pentru toata lumea la 1 ianuarie. Dar nu toata lumea este nascuta la acea data. O zi de nastere este foarte importanta, aducand cu sine noi energii, si schimbari in viata dvs. Anii care sunt cei mai usori si care par sa treaca cel mai repede sunt aceia care rezoneaza cu un numar din cadrul numerelor esentiale ale Numerelor Personalitatii sau Destinului.

Anii Personali 1 - 5

 • 1 - Este anul noilor inceputuri, al luarii de la capat a tuturor lucrurilor, al lansarii de noi intreprinderi si al nasterilor de tot felul. Multi oameni isi intemeiaza o familie intr-un An Personal Unu. Proiectele incepute se vor dezvolta trecand prin toate stadiile ciclului de noua ani. Numerele impare gasesc ca totul este usor, pe cand Patru si Opt se lupta. Exista un raspuns inconstient la un An Personal Unu, care da aripi fiecarui pas, indiferent de varsta noastra.
 • 2 - Un an de cooperare, casatorie, mutare impreuna cu iubitul-iubita, de cooptare al unui partener de afaceri. Este un an al impartasirii si al considerarii nevoilor celorlalti. Multi oameni il considera o perioada emotionala. Numerele impare se simt inoportune pe toata durata anului. Numerele pare se bucura de acest an. A impartasi este cheia unui An Personal Doi. Nimic nu trebuie sa se sustina numai prin propriile forte – ajutorul din partea celorlalti este la indemana; nu trebuie decat sa-l soliciti.
 • 3 - Este o perioada a explorarii, a experimentarii ideilor, filozofiilor, tarilor noi si creativitatii. Impulsul de a comunica este puternic. Este un moment prielnic pentru a termina acel roman care zace pe fundul unui sertar al biroului. Incepeti sa va ganditi la voi insiva din nou. Numerele pare simt ca siguranta lor este amenintata.
 • 4 - Acesta poate fi unul dintre cei mai dificili ani pentru unele persoane. Momentul potrivit pentru a va structura viata. Puteti sa va aflati intr-o gaura financiara. Va slefuiti talentele, va purtati ca un profesionist adevarat, va revizuiti aparenta personala, si iesiti in lume. Cei influentati de Patru iubesc aceasta stare. Cei influentati de Trei si Cinci se simt intemnitati.
 • 5 - Unii il considera ca pe un moment de usurare dupa anul anterior. Viata merge inainte cu creativitatea. Este un an bun spre a face o calatorie lunga peste ocean sau de a demara noi actiuni creatoare. Un an bun pentru a avea copii, fie ai mintii sai ai trupului. Eliberarea de rutina in notele fundamentale. Cei influentati de Doi se simt incomod. Cei influentati de Patru rezista bine.

Decadele secolului trecut sunt descrise cu acuratete de numerele Anilor Personali. Fiecare decada este cunoscuta dupa numarul ei – anii ’20, ’40, ’80, spre exemplu. Calitatile numarului sunt incapsulate in perioada de 10 ani, desi majoritatea decadelor par sa-si faca simtita tema particulara la cativa ani dupa ce au inceput.

Anii ’20 au fost o decada a trairii a relatiilor. Jazz-ul era la moda si oamenii danasau toata noaptea impreuna. Anii ’30 au fost o decada a explorarii din aer. Anii ’40 au reprezentat o decada de austeritate si razboaie impotriva proprietatii. Anii ’50 au fost o decada a rebeliunii – s-a nascut adolescentul. Anii ’60 au dat “vara iubirii” si noi evolutii in arta si muzica. Anii ’70 au fost o decada a calatoriilor peste hotare, catre experiente mistice. Anii ’80 au fost o decada in care respectarea modei vestimentare si sampania erau la ordinea zilei. Anii ’90 au fost martorii prabusirii finale a regimurilor totalitare si a incercarii a mii de refugiati de a trai un nou inceput.

Anii ’20 – “Anii nebuni” – dupa ororile primului razboi mondial, toata lumea era indragostita de viata.
Anii ’50 – Acestia au fost un timp al libertatii si al exuberantei tineresti.
Anii ’30 – Au fost o decada a calatoriilor mai usoare pe distante lungi.
Anii ’60 – Au reprezentat un timp al eliberarii si al amorului liber.

Anii Personali de la Sase la Douazeci si Doi

Anii Personali continua procesul dezvoltarii de la inceput, de la Unu, la simbolizmul lui Sase si in continuare prin numarul Noua. Numarul Superior Unsprezece este rar, dar fiecare decada are un an Douazeci si doi. Anii Personali Unsprezece au aparut de doua ori in secolul trecut – 1901, 1910. In primii cativa ani ai acestui secol, ei vor fi 2009, 2011 si 2018. aceasta sugereaza ca pot aparea evinimente care vor avea ecoul calitatilor intruchipate de Unsprezece si care au fost traite in decursul celor doi ani din secolul anterior.

Un An Nou Personal poate fi ca o gura de aer proaspat, in special daca anul trecut nu a fost compatibil cu Numarul Personalitatii. De exemplu, un An Patru poate sa fie resimtit ca o condamnare la inchisoare de catre o Personalitate Cinci, daca nu va avea o viata deja structurata. Pe de alta parte, poate sa fie si anul in care o munca eficienta este realizata prin concentrarea asupra aspectelor esentiale si prin punerea deoparte a preocuparilor straine. La urma urmei, totul nu dureaza decat 12 luni, iar recompensa poate fi colosala.

O Personalitate Doi se va bucura de un An Personal Sase, datorita evolutiilor pozitive din cadrul relatiilor si din cercul familiei.

Un An Personal Opt pentru o Personalitate Noua poate fi un timp potrivit pentru depunerea cererilor de finantare a proiectelor preferate, pe care cei marcati de Noua le au in derulare.

Anii Personali 6 - 22

 • 6 - Preocuparile personale sunt puse deoparte cu tot dragul, deoarece ceilalti au mai multa nevoie de tine. Un parinte mai in varsta s-ar putea sa aiba nevoie de ajutor sau s-ar putea naste un nepot. Intre in carti schimbarle de proprietate, cum ar fi o casa noua sau construirea unor extinderi la cea existenta. Cei caracterizati de Unu s-ar putea simti prinsi in capcana. Cei marcati de Patru si Opt se apustesc in noul an cu multa bucurie.
 • 7 - Este un an bun pentru a pune in lucru proiectele de cercetare. Unele persoane abordeaza psihoterapia sau analiza pentru a-si explora tiparele. In aceasta perioada sunteti foarte sensibili la muzica, culoare si filme. S-ar putea sa incepeti o cercetare Spirituala. Cei influentati de Opt si Patru sunt suspiciosi. Numele impare sunt fericite.
 • 8 - Poate fi o perioada buna sa va suplimentati cuantumul pensiei, sa reduceti ipotecile sau sa va faceti testamentul. Unii (numere pare) vor trebui sa aiba grija de datorii. Perioada buna pentru management corporativ.
 • 9 - Sfarsitul procesului care a inceput in urma cu noua ani. Este momentul sa dati la gunoi relatiile expirate, comporatmentul uzual, chiar si hainele vechi care nu vi se mai potrivesc. S-ar putea sa constati prezenta unui nou idealism care se dezvolta in interior si care ar putea sa va propulseze pe o scena mai importanta decat pana cum. In schimb actiunile realiste sunt cheia. Este o perioada incomoda pentru toate numerele daca acestea nu sunt dispuse sa aduca schimbari in viata lor.
 • 11 & 22 - Aceasta poate o perioada de mari introspectii si expansiune a constiintei despre sine, lume si locul dvs. in schema lucrurilor. Numele superioare se reduc la Doi si Patru – numere practice, cu picioarele infipte ferm in pamant (atitudine mult mai necesara in acesti Ani Personali speciali).