1 2 4 5 6 7 9 10

Scorpion

Scorpionii in armonie

Scorpionii folosesc ceea ce multi astrologi numesc “puteri scorpionice”, pentru a-si atinge obiectivele. Dar poate ca este vorba doar de putere de sine, deoarece scorpionul este semnul cel mai puternic al zodiacului.

In astrologia populara, veti intalni deseori aceasta putere numita sex si, intr-adevar, scorpionul are o sexualitate puternic dezvoltata. Uneori, totusi, este posibil ca el sa ascunda asta chiar si fata de sine, caz in care s-ar putea sa caute in permanenta ceva ce nu poate fi numit exact.

In varianta cea mai buna, scorpionii sunt niste conducatori plini de magnetism, inteligenti, inspirand credinta, plini de compasiune si curajosi. La extrema negativa sunt manipulativi, razbunatori sau chiar cruzi. Ca si energia nucleara, care este caracteristica guvernarii lui Pluto, ei isi pot folosi puterea in slujba binelui sau a raului. Scorpionii ar face bine sa isi foloseasca aceasta energie si putere coplesitoare intr-un mod pozitiv, de exemplu pentru vindecare si invatarea autocontrolului.

Scorpionul in dragoste

Desi este posibil ca scorpionii sa stie totul despre sentimentele celorlalti, le dezvaluie foarte rar pe ale lor. Totusi, atunci cand o fac, ei impartasesc o pasiune mai adanca decat a oricarui alt semn. Ca si rudele lor, paianjenii, scorpionii vor tese o plasa de romantism, atragandu-si partenerii cu complexitatea si magnetismul lor. Dar ei se retrag repede, daca se simt amenintati, iar dupa ce s-au ascuns, poate fi greu sa ii mai faci sa se arate din nou. De asemenea, ar fi bine sa nu raniti un scorpion in dragoste. Razbunarea lor are memorie lunga si o intepatura dureroasa.

Nu uita ca scorpionul este un semn de apa, fiind uneori emotiv, alteori irascibil, intotdeauna lent in a se atasa de cineva, dar foarte loial, dupa ce o face.

Scorpionii si sanatatea

Atat de tare se impotrivesc scorpionii cand vine vorba sa dezvaluie ceva, incat pot fi predispusi la infectii ale tractului urinar si la constipatie. Dar ei au si potentialul de a fi niste vindecatori grozavi, nu numai pentru ei, dar si pentru altii, datorita puterilor lor mari regenerative si de transformare.

Scorpionii trebuie sa fie atenti la ce beau si la ce mananca. Hrana conteaza foarte mult pentru modul in care se simt. Dar cea mai importanta lectie pentru scorpioni este sa invete sa nu mai dea atat de multa importanta problemelor, sa fie atent la gelozie, furie si resentimente.

Scorpionii trebuie sa aiba in dieta, cantitati adecvate de zinc sau suplimente de zinc. Acest lucru este esential pentru cresterea, dezvoltarea si functionarea organelor reproducatoare si a prostatei, precum si pentru procesul general de vindecare, toate fiind extem de importante pentru scorpioni.

Cum sa recunosti si sa cuceresti un Scorpion la sala de forta - Cum ii recunosti: Ultimul loc unde ii place sa fie Scorpionului, este la sala. Cu caracterul lor singuratic, prefera mai bine sa citeasca sau sa se uite la un film de groaza. Totusi, acesti nativi inteleg beneficiile exercitiilor fizice, si adesea se duc la sali de box, karate. Uita-te dupa cineva imbracat in negru care arata de parca ar lucra intr-o inchisoare. Cum ii seduci: Scorpionii vor fi bucurosi sa intalneasca pe cineva care uraste sa faca miscare la fel de mult ca si ei. Orice s-ar intampla, sa nu ii spui niciodata sa zambeasca, in timp ce el sau ea face sport.

Scorpionul si caminul

Cum scorpionii au nevoie de putere si control, viata acasa poate fi plina de lupte – lupte pentru putere! Sau poate fi un loc in care scorpionul sa-i “tina pe toti aliniati”, pana se casatoreste si are copii. Dar, indiferent ce face sotia sau copiii, scorpionii sunt gata sa ii apere cu sacrificiul vietii lor, daca este necesar. Loialitatea este foarte importanta pentru ei.

Totusi, atunci cand sunt nefericiti, scorpionii vor sa fie singuri. Fara aceste perioade de singuratate, poate fi dificil pentru ei sa isi mentina sentimentul de control. Din acest motiv, scorpionul are nevoie de locul lui intim acasa, un loc in care sa nu il deranjeze nimeni. Nu e vorba doar de un colt dintr-o camera, ci de o camera intreaga, pe care sa o poata numi “a lor”.

Cand sunt capabili sa se autocontroleze, in loc sa ii controleze pe altii, scorpionii sunt foarte iubitori si loiali, si pot oferi foarte mult familiei si prietenilor.

Scorpionii la serviciu

Scorpionilor le place schimbarea si o cariera care necesita lucrari de renovare sau strategie, este foarte buna pentru ei. Este posibil ca ei sa gaseasca supape creative pentru aceste energii transformatoare sau sa lucreze in arta vindecarii, ca doctori sau consilieri. Se pot descurca foarte bine si in domenii precum cercetare sau stiinta.

Totodata, scorpionii se implica deseori in protectia mediului sau in epurarea deseurilor. Se implica in activitati care au ca si scop eliminarea toxinelor si regenerarea, acesta fiind motivul pentru care exceleaza in aceste slujbe.

Fiind cel mai puternic semn zodiacal, scorpionul se descurca bine in orice post din care isi poate exercita aceasta putere, fie ca e vorba de management, finante sau conducere.

Scorpionul si banii

Aici iese din nou in evidenta dorinta de conservare a scorpionilor, prin faptul ca un nativ din aceasta zodie nu poate fi despartit prea usor de banii lui.

Scorpionii vor strange bani in liniste si apoi ii vor folosi ca sa isi atinga scopurile. Aspectul exterior inseamna destul de mult pentru scorpioni. In ceea ce ii priveste, totul este legat de control si de transformare, asa ca isi vor folosi banii numai atunci cand vor simti ca este necesar.

Deci...

Niste ciudati obsedati de control pe toate planurile, foarte rezistenti, care isi satisfac orgoliul umilindu-i pe ceilalti. Marte le da un caracter extrem de suspicios si exploziv, Pluto le da instinctul de supravietuire. Nimic nu poate rani un scorpion decat el insusi.

Stilul lor justitiar seamana cu al Inchizitiei: daca mori, esti nevinovat, daca traiesti, esti vinovat.

Extremist, nu rational, vede viata in alb si negru si nu face nici un fel de compromisuri.

Sindromul “tot sau nimic” ii face sa nu aiba relatii decat cu persoane care le pot controla in mod absolut.

Cearta-te si o sa suferi o infrangere verbala, atat de dureroasa, incat o sa incepi sa iti doresti sa iti fi dat o mama de bataie. Daca cumva ii convingi ca ai dreptate, o sa faca ulcer incercand sa se razbune.