1 2 4 5 6 7 9 10

Varsator

Varsatorii in armonie

Idealisti, inventivi si originali, varsatorii pot parea foarte usor distanti, detasati sau de-a dreptul tacaniti. Tendinta lor de a merge impotriva curentului, ii separa de ceilalti, chiar si de “umanitatea” abstracta pe care incearca sa o ajute.

Caracteristica cea mai pregnanta a varsatorilor este independenta intelectuala, refuzul lor de a fi clasificati. Le place cu adevarat sa urmeze un ritm diferit si este posibil sa fie chiar ei cei care interpreteaza acest ritm. Varsatorii pot fi radicali, renegati sau boemi, dar, in functie de alti factori de pe astrograma lor , acest lucru este posibil sa nu fie foarte evident. Pot parea perfect normali dar sa aiba idei foarte diferite.

Varsatorii experimenteaza deseori pe prieteni, camarazi sau parteneri, sau ii observa, doar ca sa vada ce ar face ei insisi, in anumite circumstante, si raman foarte detasati in timpul acestui proces.

Varsatorul si dragostea

Varsatorii independenti, au nevoie de parteneri care sa le inteleaga independenta si care sa nu se simta amenintati de aceasta, iar in schimb ei le vor oferi partenerilor lor acelasi tip de libertate. Alaturi de partenerul potrivit, varsatorul va fi constant si sincer.

Unii varsatori isi pot sacrifica relatiile personale ca sa urmareasca un tel mai inalt, si pot parea distanti chiar si in cele mai bune relatii. Sunt mereu in cautarea a ce este mai bun pentru umanitate, iar uneori este posibil ca, in acest proces, sa piarda din vedere persoanele individuale.

Varsatorii si sanatatea

Gleznele si sistemul circulator sunt guvernate de Varsator. Gleznele ne sustin capacitatea de a sta in picioare, iar circulatia inseamna miscarea prin organism a sangelui, essentiala vietii. Vitaminele si, o alimentatie corecta, ii pot mentine pe varsatori intr-o forma fizica foarte buna. Acestia au nevoie in dieta, de magneziu, pentru a mentine circulatia si inima. Se pot vindeca bine cu ajutorul acupuncturii si chiropracticii, deoarece Saturn este a doua lor planeta guvernatoare, iar aceste tehnici de vindecare se ocupa de sistemul nervos si de energia organismului. Exercitiile fizice joaca si ele un rol important. Fiind cu capul in nori, este posibil ca varsatorii sa uite ca au un organism de care trebuie sa aiba grija.

Nativii acorda un mare respect mintii si spiritului, dar trebuie sa aiba grija si de ceea ce ii leaga de restul umanitatii si sa isi mentina o circulatie buna a sangelui.

Cum sa recunosti si sa cuceresti un Varsator la sala de forta - Cum ii recunosti: Uita-te dupa cineva care are iPod sau telefon mobil. Acest semn este un zeu al tehnologiei, si de obicei are ultimele gadgeturi. Cum ii seduci: Cere-i parerea despre stirile diminetii. Acestui semn ii place sa discute despre ultimele noutati. Daca asta esueaza, pur si simplu prezinta-te. Varsatorilor le place sa intalneasca noi oameni si vor admira abordarea ta directa.

Varsatorul si caminul

Caminul varsatorilor este lumea si ei populeaza aceasta lume cu o varietate de oameni, in special cu cei neobisnuiti, excentrici sau pur si simplu aparte. Varsatorii cred ca pot sa schimbe viata oamenilor doar facand parte din aceasta viata si nu este o coincidenta faptul ca si caminul lor seamana uneori cu o Arca a lui Noe a umanitatii.

Chiar daca pot parea distanti, scopurile individuale ale acestora, se bazeaza intodeuana pe un tel mai inalt. Acest lucru este adevarat si in ceea ce priveste casa: altruism si daruire. Varsatorii isi impart casa cu toti.

Varsatorii la serviciu

Inteligenti si originali, ei pot excela in orice profesie in care creativitatea reprezinta un atu. Varsatorii inteleg ca viitorul este un loc al inovatiilor, iar carierele lor ii pot conduce deseori pe altii spre acel viitor. Ei pot fi revolutionari, uneori asociati chiar cu revolutii guvernamentale efective. Deseori sunt asociati cu idei, cauze sau inventii care vor revolutiona lumea.

Indiferent in ce domeniu lucreaza, puteti fi siguri ca varsatorii vor fi cei din prima linie, cei cu idei, cei cu solutii creative la problemele pe care toti ceilalti le cred de nerezolvat.

Varsatorul si banii

Varsatorii sunt mai degraba darnici, decat economi, iar viziunea lor se concentreaza asupra viitorului, asa ca este putin probabil sa fie preocupati de ce se intampla aici si acum. Asta se poate traduce printr-o lipsa de interes fata de bani.

Totusi cu viziunea lor asupra viitorului, s-ar putea ca varsatorii sa se descurce bine in afacerile speculative, in special in domenii care vor folosi tehnologii noi.

Investitiile bine selectate in aceste domenii, in prezent, pot sa ii protejeze pe varsatori intr-un viitor mai nesigur.

Deci...

Excentric sfidator care insira o amestecatura ametitoare de ideologii, oricui reuseste sa-l prinda la inghesuiala. Cel mai posibil candidat la spitalul de glumeti dintre toate zodiile. Expresia „tulburari de personalitate” a fost inventata special pentru ei.

Sunt sfasiati intre dorinta de schimbare si nevoia de securitate. Incearca sa schimbe lumea din jur ca sa creeze o atmosfera nonconformista, dar de fapt, le e frica de schimbare.

Sunt distanti, nu pasionali, le e teama de introspectie, pentru ca o sa descopere toate lucrurile pentru care nu au un raspuns. Nu traiesc in prezent, ci alearga dupa un viitor ipotetic si abracadabrant.

Le lipseste gena autoanalizei. Or putea sa emita judecati pertinente despre ceilalti, dar nu se pot intelege pe ei insisi.

Daca nu esti de acord cu versiunea lor asupra adevarului, s-ar putea sa nu-i mai vezi vreodata. Demonstreaza-le ca sunt la fel de subiectivi ca si restul oamenilor si o sa ii termini.